Grønnemose hundetræning

Må jeg låne din hund?

Jeg har brug for øve-hunde! Jeg er gået i gang med en uddannelse hvor jeg vha. massage, osteopatiske teknikker, kraniokral terapi mm. vil kunne hjælpe hunde, der har problemer i bevægeapparatet.

Grønnemose Hundetræning

Jeg har brug for øve-hunde!

Jeg er gået i gang med en uddannelse hvor jeg vha. massage, osteopatiske teknikker, kraniokral terapi mm. vil kunne hjælpe hunde, der har problemer i bevægeapparatet.

En osteopat kigger på HELE hunden og laver en vurdering heraf. Man behandler HELE hunden og ikke kun de synlige symptomer hunden måtte vise/have. Årsagen til problemet kan ligge andetsteds grundet kroppens opbygning og funktion. Det er en over 100 år gammel behandlingsform udviklet i USA af Dr. Andrew Taylor Still. Osteopati til hunde er en blid teknik, der ikke medfører smerte eller unødigt ubehag på hunden.

Uddannelsen jeg tager hos RieRavn – etik og naturlig adfærd vare 2 år. Den er delt op i mindre dele. Jeg har bestået massagedelen i januar 2023.

I juni 2023 bestod jeg eksamen som Kranio Sakral terapeut til hund, så dette kan jeg nu også tilbyde sammen med massagen til din hund. Jeg fortsætter i efteråret 2023 med mere undervisning. Og det næste halve år er det paritale teknikker jeg skal blive klogere på. Derfor vil jeg fortsat gerne låne din hund, så jeg kan blive dygtig og bestå eksamen til jul.

Så hvis du er interesseret, er du velkommen til at henvende dig til mig. Din hund skal være minimum 1 år gammel og gerne kunne forholde sig nogenlunde roligt. Det koster ikke noget.

HUNDETRÆNING I GRØNNEMOSE PÅ FYN
Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Grønnemose Hundetræning, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger eller gerne vil tilmelde din hund et hold. Jeg ser frem til at møde jer!