GRØNNEMOSE HUNDETRÆNING

Må jeg låne din hund?

Jeg har brug for øve-hunde! Jeg er gået i gang med en uddannelse hvor jeg vha. massage, osteopatiske teknikker, kraniokral terapi mm. vil kunne hjælpe hunde, der har problemer i bevægeapparatet.

GRØNNEMOSE HUNDETRÆNING

Jeg har brug for hunde at øve mig på.

Jeg er gået i gang med en uddannelse hvor jeg vha. massage, osteopatiske teknikker, kraniokral terapi mm. vil kunne hjælpe hunde, der har problemer i bevægeapparatet.

En osteopat kigger på HELE hunden og laver en vurdering heraf. Man behandler HELE hunden og ikke kun de synlige symptomer hunden måtte vise/have. Årsagen til problemet kan ligge andetsteds grundet kroppens opbygning og funktion. Det er en over 100 år gammel behandlingsform udviklet i USA af Dr. Andrew Taylor Still. Osteopati til hunde er en blid teknik, der ikke medfører smerte eller unødigt ubehag på hunden.

Uddannelsen jeg tager hos RieRavn – etik og naturlig adfærd vare 2 år. Den er delt op i mindre dele. Jeg har bestået massagedelen i januar 2023.

I juni 2023 bestod jeg eksamen som Kranio Sakral terapeut til hund. I november 2024 bestod jeg eksamen i paritale teknikker (blid knoglemanipulation). I marts bestod jeg eksamen i Fascie teknikker og viscerale teknikker (organer). Nu mangler jeg kun den sidste og endelige eksamen i juni 2024 og så kan jeg kalde mig osteopat til hund.

Jeg kan derfor tilbyde din hund en næsten fuld osteopatisk behandling og frem til juli 2024 koster det 200 kr.

Så hvis du er interesseret, er du velkommen til at henvende dig til mig.

HUNDETRÆNING I GRØNNEMOSE PÅ FYN

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Grønnemose Hundetræning, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger eller gerne vil tilmelde din hund et hold. Jeg ser frem til at møde jer!