Grønnemose hundetræning

Må jeg låne din hund?

Jeg har brug for øve-hunde! Jeg er gået i gang med en uddannelse hvor jeg vha. massage, osteopatiske teknikker, kraniokral terapi mm. vil kunne hjælpe hunde, der har problemer i bevægeapparatet.

Grønnemose Hundetræning

Jeg har brug for øve-hunde!

Jeg er gået i gang med en uddannelse hvor jeg vha. massage, osteopatiske teknikker, kraniokral terapi mm. vil kunne hjælpe hunde, der har problemer i bevægeapparatet

En osteopat kigger på HELE hunden og laver en vurdering heraf. Man behandler HELE hunden og ikke kun de synlige symptomer hunden måtte vise/have. Årsagen til problemet kan ligge andetsteds grundet kroppens opbygning og funktion. Det er en over 100 år gammel behandlingsform udviklet i USA af Dr. Andrew Taylor Still. Osteopati til hunde er en blid teknik, der ikke medfører smerte eller unødigt ubehag på hunden.

Uddannelsen jeg tager hos RieRavn – etik og naturlig adfærd vare 2 år. Den er delt op i mindre dele. Jeg har bestået massagedelen i januar 2023. Og er nu gået i gang med kraniosakral delen. Hvis alt går godt, består jeg denne del i juni 2023.

Jeg har indtil da brug for hunde at øve mig på. Jeg giver en velfærds eller dybdegående massage til hunden og øver mine kraniosakral teknikker.

Så hvis du er interesseret, er du velkommen til at henvende dig til mig. Din hund skal være minimum 1 år gammel og gerne kunne forholde sig nogenlunde roligt. Det koster ikke noget.

HUNDETRÆNING I GRØNNEMOSE PÅ FYN
Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Grønnemose Hundetræning, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger eller gerne vil tilmelde din hund et hold. Jeg ser frem til at møde jer!