GRØNNEMOSE HUNDETRÆNING

Holdplan og priser

På denne side kan du få et overblik over de forskellige hold og hvornår de træner. Holdtræning koster 750 kr. uanset hold. Hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at høre mere og tilmelde dig et hold, er du velkommen til at kontakte mig.

Hundetræning

Nedenfor kan du se holdplanen på hundetræningen. Det koster 750 kr. uanset hold og et hold kører over 6 træningsgange. OBS! der er max 7 hunde på hvert hold, og det er først til mølle. Jeg arbejder ud fra positive og bløde værdier, hvilket betyder ingen straf, vold eller tvang i træningen – og er dermed på hundens præmisser. For spørgsmål eller tilmelding, send gerne en personlig besked.

Næste holdopstart bliver søndag d. 1/10 2023.

Fra januar 2024 bliver prisen pr. hold sat op til 850 kr.

Hvalpe

På hvalpeholdet arbejder vi med basisøvelser som kontaktøvelser, så hvalpen lærer sit navn at kende og tager kontakt når dets navn bliver sagt. Vi arbejder også med sit, dæk og stå. Og så vil der være små lege og oplevelser som skal give din hvalp selvtillid og lyst til at ville lærer mere.

Søndag kl. 14.00 – 14.45
Pris: 750 Kr.

Voksne hunde begynder / letøvede

Til de hunde der ikke har gået til træning tidligere eller som har meget svært ved at koncentrere sig omkring andre hunde. Her arbejder vi med stabilitet i basisøvelserne og at kunne forholde sig roligt i nærheden af andre hunde. Vi arbejder også med at gå pænt i snor og selvkontrol.

Søndag kl. 16.00 – 16.45
Pris: 750 Kr.

Unghunde/fortsætter

På dette hold arbejder vi særligt med stabilitet i basisøvelserne. Der vil også komme nye øvelser til som f.eks. selvkontrol og vi arbejder mere med at gå pænt i snor.

Søndag kl. 15.00 – 15.45
Pris: 750 Kr.

Øvede hunde

Dette hold er for hunde og ejere der elsker at træne og gerne vil have lidt mere udfordring. På dette hold forventes det, at man har god kontakt til sin hund. Vi arbejder meget med selvkontrol og så vil der være plads til at lære et trick eller 2, hvis man synes, det kunne være sjovt.

Dette hold bliver først oprettet igen i jan.2024.
Pris: 750 Kr.

Legestue

Legestue er kun for hunde der har gået eller går til træning hos mig. Enten i Grønnemose eller i Blommenslyst.

Hundene inddeles efter vægt – 0-7 kg, 7-15 kg, 15-20 kg og 20+ kg – hvor der leges i ca. 20 min. pr. hold. Alder er underordnet. Det vigtigste er, at din hund er socialt velfungerende for at kunne deltage, så legen foregår i trygge omgivelser. Hunden skal have en ansvarsforsikring for at deltage, hvilket er lovpligtigt. For spørgsmål eller tilmelding, send gerne en personlig besked. Hold øje med Facebooksiden. Her vil der blive slået op, når der er legestue.

Legestue for alle hunde

Der er plads til max 5 hunde pr. hold, og det koster 30 kr. at deltage. Pengene går til Dyrenes Beskyttelse.

Afholdes ca. en gang om måneden – se min Facebook-side eller kontakt mig for at høre mere!
Pris: 30 Kr.

HUNDETRÆNING I GRØNNEMOSE PÅ FYN

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Grønnemose Hundetræning, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger eller gerne vil tilmelde din hund et hold. Jeg ser frem til at møde jer!