Grønnemose hundetræning

Hundetræning

Velkommen til Grønnemose Hundetræning – træning for alle familiehunde! Her træner vi basal lydighed, hvor jeg ønsker at hjælpe med at gøre din hund til en velopdragen hund. På denne side kan du læse generelt om min træning, hundetræning for begyndere og erfarne i Grønnemose på Fyn samt om de givne hold, jeg tilbyder.

Hundetræner i Grønnemose på Fyn

Hundetræning for både begyndere og erfarne hunde

Hos Grønnemose Hundetræning tilbyder jeg hundetræning for alle familiehunde, hvor vi træner basal lydighed. Jeg ønsker at hjælpe med at gøre din hund til en velopdragen hund og ikke kun en veltrænet hund. Hos mig lærer hunden at tage de rigtige valg og dermed de valg, som ejerne gerne vil have. 

Jeg arbejder ud fra positive og bløde værdier, hvilket betyder ingen straf, vold eller tvang i træningen. Jeg tror på, at dette styrker samarbejdet, kontakten og tilliden mellem hund og ejer. Hvis hunden har god kontakt og tillid til sin ejer, stoler den nemlig på sin ejer og gør det, den bliver bedt om – i modsætning til, hvis forholdet er baseret på frygt.

Nedenfor kan du læse om de hold, jeg tilbyder. Generelt for alle hold gælder det, at træningen varer 45 minutter. Der er dog sat en time af i alt, så der er tid til, at hundene kan snuse og falde lidt til ro, inden selve træningen begynder. Når hundene har været hos mig et par gange, lærer de nemlig hurtigt, at her er sjovt at være – og dermed kommer de nemt op at køre i glæde! 

I de 45 minutters træning vil der næsten altid være en form for teori til dig som ejer, hvor du får viden, som gør dig klogere på hunde generelt, men også på din egen hund. Jeg tager meget udgangspunkt i de forskellige racer, da der er stor forskel på adfærd og træning fra race til race.

Blandet hold

Som navnet angiver, er dette et blandet hold om formiddagen for både hvalpe, unghunde og voksne. Indholdet bliver tilpasset ud fra hvilken sammensætning af hunde, der er netop den dag. Dog vil der altid være kontaktøvelser og basisøvelser.

Hvalpe

Ved hvalpehold er der især fokus på basisøvelser til hvalpen, hvor vi bl.a. kommer igennem øvelser som sit, dæk, plads og at de forstår et nej. Hos mig hedder dette “nej, værsgo”, hvor hvalpen lærer, at “værsgo” betyder, at de må tage det, de vil have.

Unghunde/fortsætter

Ved unghunde-/fortsætterhold lægger vi oven på basisøvelserne og stabiliserer hundene i det, de kan. Derudover lærer de kontaktøvelser som bl.a. god lineføring (gå pænt i snor) og godt indkald af hunden.

Voksne hunde

Ved de voksne, erfarne hunde laver vi de øvelser, de kender, endnu sværere – og dermed gør niveauet sværere. Derudover får de flere, nye øvelser inden for både kontakt- og basisøvelser, så de bliver udfordret og lærer nye ting.

Legestue

Jeg tilbyder legestue til de hunde, der i forvejen har været til hundetræning hos mig. Lad din hund møde en masse andre hunde, hvor de kan lege og socialisere med hinanden uden snor på – det lærer de meget af, bl.a. forskellige hundesprog og det at tyde hinanden. Hundene inddeles efter vægt – alder er underordnet – hvor der leges i ca. 20 min. pr. hold. Det vigtigste er, at din hund er socialt velfungerende for at kunne deltage.

"Jeg arbejder ud fra positive og bløde værdier, hvilket betyder ingen straf, vold eller tvang i træningen. Jeg tror på, at dette styrker samarbejdet og tilliden mellem hund og ejer."
- Louise Andrea Hessellund
Hvornår træner hundene?

Se holdplan

På denne side kan du få et overblik over de forskellige hold og hvornår de træner. Holdtræning koster 750 kr. uanset hold. For spørgsmål eller tilmelding, send gerne en personlig besked.

HUNDETRÆNING I GRØNNEMOSE PÅ FYN
Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Grønnemose Hundetræning, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger eller gerne vil tilmelde din hund et hold. Jeg ser frem til at møde jer!